GADGETS


Us presento tres gadgets o aparells que a depèn de qui li poden ser força útils. No tenen res a veure entre si, però m’han molat.

En primer lloc UV SunSense. Es tracta d’un braçalet que detecta en quin moment t’has de tornar a sucar de crema solar. Es veu que quan et poses la crema també n’hi has de posar al braçalet, així s’activa. Al cap de l’estona va canviant de color, i quan es torna d’un color més suau, vol dir que ens hem de tornar a sucar. Si es posa clar del tot vol dir que ja hauríem d’anar retirant cap a casa, que ja n’hi ha prou de sol!






La veritat és que a vegades no hi pensem o no ens adonem que ens fa falta crema solar, i acabem cremant-nos la pell sense voler, i això és molt dolent! La pell te memòria, i encara que sembli uns simple cremada, amb els anys poden sortir taques, arrugues o coses pitjors. Per això és important protegir-nos a nosaltres i sobretot als nens. Posar un braçalet d’aquests a les criatures els pot fer participar com si fos un joc, mentre agafen consciencia que és important estar protegits.

Aquí teniu la web del fabricant on podreu trobar tota la informació. I aquí hi trobareu la web del distribuïdor estatal. Les podreu comprar online. Venen en paquets i el preu és força assequible.





En segon lloc tenim el Halo Belt. Es tracta d’un cinturó il·luminat amb LED ideal per a ciclistes. Està pensat per a fer més visibles als ciclistes quan circulen de nit, però ja se sap que el LED obra un munt de portes i es podria aplicar a altres camps.



La llum és molt viva i sembla que pot ser efectiu i a alhora còmode.


També fan bosses amb llum LED incorporada.



Els cinturó s’il·lumina amb un sistema LED que utilitza termoplàstic de poliuretà i fibra òptica.
Funciona amb dos petites bateries i es pot canviar la intensitat de la llum. Hi ha diferents talles i val uns 85 USD.
Aquí teniu el web oficial.






I el tercer i últim és Lumoback. És un dispositiu que monitoritza la nostra postura corporal durant el dia i la nit i ens avisa al mòbil mitjançant una vibració. És una mena de cinturó que podem dur quan seiem a l’oficina, a casa, quan dormim, caminem o correm.







Segurament és incòmode portar això tot el dia, però pot ser útil per aquelles persones que necessiten corregir mals hàbits adquirits amb mals costums.






Aquí teniu la web oficial i un parell de vídeos per a veure millor com funciona.











I això és tot per avui J

Marina


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...