AGULLA MÀGICA

La Mònica m'ha ensenyat el blog Some Chic Stuff, un blog preciós ple d'idees i inspiració. Hi ha una mica de tot el que ens agrada, manualitats, receptes, idees inspiradores, moda... una mescla perfecta! A nosaltres ens ha cridat l'atenció el curs que organitzen d'Agulla Màgica, un concepte nou almenys per a mi, que sembla interessant. Estem pensant apuntar-nos a la classe d'iniciació on ens ensenyaran els materials i els tipus de punts que es poden fer amb aquesta agulla (tinc curiositat per saber per què li duen "màgica"). Si finalment ens apuntem ja us explicarem com ha anat, però la veritat és que fa molt bona pinta: compartir un matí amb altres persones aficionades a les manualitats, aprenent noves coses!

Us deixo el link del súper blog aquí, per si us ho voleu mirar i venir amb nosaltres! Ah, i uns exemples guachis de lo que es pot fer amb l'agulla mega màgica aquesta!

Petons i fins aviat!



Marina

3 comentaris:

  1. noies!!! moltes gràcies!!! espero conèixer-vos el dia 20...veient el vostre blog segur que us encanta brodar! Des de ja us segueixo, hi ha molt molt material interessant per aquí, per llegir amb calma i un cafè a la mà! Petons

    ResponElimina
  2. i que m'encanta que gràcies als cursos ens anem coneixent les d'aquí prop!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies a tu guapa! Ja ens apuntat al curs així que ens veiem el dia 20!

    Una abraçada!!

    ResponElimina

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...