COSES CURIOSES

Tornem amb una nova entrada sobre coses curioses, unes més utils, d'altres més friquis, que he anat trobant quan tinc poca feina o poques ganes de fer-la ;-P
  • Comencem amb algo útil. Ja sabeu que en aquest blog ens encanta Noruega. Pels que teniu pensat anar-hi potser us seria d'utilitat aquest blog per aprendre norueg online de forma totalment gratuïta, i així ja no tindreu excusa per dir  "Jeg snaker litt norsk".
  • Un altre bloig curiós. Curiós principalment pel nom Cabin Porn. Només dir-vos que no és cap pàgina de contingut sexual, o de porno en cabanes (traducció literal). És un blog pels amants de les cabanes i això és el que trobareu: imatges espectaculars de cabanes arreu del món en indrets preciosos. Per gustos, colors...
  • I ja que estem bucòlics, us deixò un vídeo dedicat a l'estiu fet per la gent de Kinfolk
  • Ara canviem totalment de tema i parlem d'animalons tan curiosos que semblen de mentida però que existeixen de veritat. El primer és diu  Rosy Maple Moth i el segon és el Pacific Barreleye Fish, (si si, té el cap transparent !). Aquí podeu veure un vídeo del peixet en acció.
  • I ara  toca l'entrada friqui, un altre animaló, o potser  una animalada... Us presento l'orbra d'art del collectiu Gelitin: un conill rosa gegant de llana, d'uns 50 metres situat al mig d'una muntanya d'Itàlia, allà tirat, que es pot veure des de Google Maps. L'obra d'art és del l'any 2005 i en principi ha de durar uns 20 anys. Ja sabeu què fer per les vacances!
I això és tot!!

Fins aviat, 

Mònica


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...