PEL·LÍCULES PER A NENS I NO TAN NENS

Avui us porto una altra entrada amb novetats cinematogràfiques. Aquest cop totes tenen en comú el fet d'anar  dirigides a públic infantil, però no exclusivament. De fet a casa nostra som ja grandets però les difrutem com a nens. A mi especialment m'agraden les que tenen un to fosc i una mica creepy, com ara Coraline per exemple, que no li recomanaria pas a nens petits a no ser que vulguem que no dormin per la nit.

La primera peli precisament està feta  pels creadors de  Coraline i es diu  "Paranorman" (aquí l'han traduït com "El alucinante mundo de Norman", ejem...) de Sam Fell i Chris Butler.


Nens, zombies  i fantasmes, guai! I l'estrenen el dia 24 d'agost, així que potser em plantejaré anar al cine i tot...

La següent peli també és d'animació, també té monstres i fantasmes. Es diu "Hotel Transilvania".


Aquesta no em fa tanta gràcia, però bueno com a curiositat, aquí la teniu. Per cert, l'estrena és el mes d'octubre.

La següent arriba de la mà de Disney i és una altra versió de "El Mago de Oz". Aquesta porta com a nom "Oz, el Grande y Poderoso" i les imatges són realment espectaculars.


Per veure aquesta ens haurem d'esperar al 2013. Igualment, em sembla que per mi la versió preferida sempre serà Return to Oz de l'any 1985. Aquesta si que NO li deixaria veure a un nen, és molt creepy... No sé pas els de Disney què pensaven.

Venga, i per acabar una que no sé si arribaré a veure (al menys al cine) i que fa temps que veig anunciada. Si algú l'ha vist que comenti!!


Fins aviat, 


Mònica

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...