COSES CURIOSES

Nova edició de coses curioses que he trobat per Internet: 
  • Sou d'aquests que us costa combinar colors o  que us discutiu amb la gent perquè veieu algo d'un color i ells insisteixen que és d'un altre? Mitjançant aquest test de Xrite podeu comprobar com està la vostra percepció dels colors i si teniu raó o no.  Bàsicament heu d'endreçar els colors de forma que vagin canviant gradualment fins arribar als colors dels extrems. La millor puntuació és 0, i jo he tret un 12 :-o!
  • Quan veieu aquestes imatges potser si que pensareu que teniu la percepció del color alterada, o que potser hi ha una mica de photoshop involucrat... Doncs no, aquest llac de Senegal té aigües de color rosa degut a una bacteria. Deu ser com nadar en un batut de maduixa gegant!
  • Per cert, qui no té una casa victoriana és per què no vol. Aquesta (peculiar) parella que viu en una caravana,  va decidir arreglar un petit magatzem/cabana de trastos i convertir-lo en aquesta mini caseta victoriana. Aneu passant les imatges perquè són bastant per flipar, i els propietaris una mica també eh?
  • Continuem amb una dosi de frikisme. Recordeu que fa uns quants mesos us parlava de Gotye? Ara que s'ha fet famós, han començat a sortir paròdies. Com aquesta, inspirada en les pel·lícules de Star Wars...
  • I per acabar la troballa més original i escatològica del món, que potser es mereixeria una entrada per si sola. Busqueu una manera original i ecològica per demostrar el vostre despreci per algu? Doncs entreu a la web www.ipoopyou.com/.  Si si, caques variades per enviar a domicili i dedicades... No sé si és real o no, però sembla que si perquè pots triar tamanys i preus... Ja sabeu, us animeu a muntar un negoci similar aquí?

I per avui ja n'hi ha prou,
Fins una altra!

Mònica

1 comentari:

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...