PER FI NORWAY

Aviat l’Albert i jo marxarem a visitar Noruega. Fa molt temps que ho esperem i ens fa una il·lusió... com ho diria, tenim un sentiment especial, estem nerviosos i contents, com ho estàvem fa 8 anys.
Des de llavors volem tornar a Trondheim, on vam passar uns dies junts que mai podrem oblidar. Aquest viatge el farem junts i tornarem junts, no deixaré pas que l’Albert es quedi allà aquest cop! Ni parlar-ne! Jejeje.

Creuarem el país des del nord fins al sud, amb cotxes i avions. Aquests dies estem preparant les rutes, els allotjaments, les visites... per tenir les coses més importants ja lligades des d’aquí, tot i que tenim intenció d’improvisar força.

Us deixo un mapa per els que no tingueu del tot clar l'extensió d’aquest país, així ho podeu comparar amb la resta d’Europa.



 
He fet un mapa amb els llocs que visitarem, i després del viatge us explicaré amb detall tot el que hem fet i com ho hem fet. Trobo que aquest tipus d’explicacions són molt útils per si algú vol fer una cosa semblant, almenys a mi m’han anat bé els relats d’alguns esperits viatgers...


Marina

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...