DINAR I POSTRES

Us proposo dinar i fer postres en llocs diferents. El dinar al restaurant ROURE i el postres a la gelateria TOMO II, els dos a Barcelona ciutat.
El Roure és un restaurant d’aquells on encara pots menjar bé i barat, amb una estètica que recorda al bar on l’avi et duia els diumenges a fer el vermut. Fan menú diari i tapes, tot casolà i bo. Del tot recomanable i força cèntric. Els dos llocs estan al barri de Gràcia, però fora de la zona que està tant de moda ara. Ja sabeu que tot allò que està de moda deixa de ser tranquil i relaxant... Però en aquests carrers el cap de setmana encara hi podeu trobar l’ambient calmat que va tenir el barri.



Els postres el farem a l’aire lliure, caminant xino xano o asseguts en alguna plaça sota els arbres florits ara que és primavera. Passarem a recollir un deliciós gelat a la gelateria TOMO II. Aquesta cadena de gelateries que tot just comença expandir-se ens apropa als gelats naturals, sense conservants, sense colorants i sense saboritzants. Fins i tot en fan per a persones intolerants a la lactosa o al gluten, o per als diabètics.
La gelateria es troba just davant del restaurant, de fet la foto està feta des de la taula on dinàvem.



Bé, a qui no li ve de gust, un dissabte assolellat, passar per aquests dos magnífics locals?

Marina

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...