L’últim cop que vam anar a veure-la va fer els pastissets de xocolata, aquest cop en la seva versió definitiva i millorada. Boníssims!! Sigui l’hora que sigui, mirar aquestes fotos fa ganes de tastar aquests pastissets. Però les fotos no es poden ni olorar ni tastar! Si voleu menjar-ne, haureu de provar de fer-los!
Necessitareu, per a uns 24 pastissets:
1 Pasta de full (congelada o fresca)
Crema de xocolata (Nocilla de tota la vida)
1 ouGelatina de poma o melmelada de préssec
Fideuets de xocolata
Esteneu la pasta de full (normalment és rectangular) i partiu-la a lo llarg. A partir d’ara treballarem amb aquestes dues parts de forma independent. Al mig de cada part poseu-hi una tira gruixuda de crema de xocolata. Doblegueu un dels costats sense crema per sobre de la xocolata i l’altre costat per damunt d’aquest. Poseu-hi una pinzellada d’ou batut (això segellarà les dues capes per a que no s’obrin dins el forn. Talleu les tires a trossets com a la foto, d’uns dos dits d’ample. Pinteu els trossets amb ou batut deixant que regalimi per la vora per segellar la xocolata. Poseu-los al forn pre-escalfat a 200 graus, fins que estiguin rossets i hagin pujat.
Finalment un cop tebis o freds, podeu fer-hi una capa de gelatina pastissera o de melmelada triturada, això hi dona un toc professional ja que els fa brillar.
I bon profit!!
Marina
que ben explicat, moltes gracies.Isabel
ResponElimina