SANDWICHEZ

Hola de nou, com esteu? Jo ja força cansada de que faci fred...però bé suposo que és normal en algú a qui li agrada tant l'estiu com a mi.
Toca acceptar que l'hivern també té coses bones i que m'encanten, com poder seure darrera els vidres d'alguna cafeteria acollidora i veure com la gent passeja per davant ben abrigada.

Si voleu, això ho podreu fer a Sandwichez si viviu a Barcelona o la visiteu. Es tracta d'uns locals, en concret quatre, que volen oferir-nos menjar sa i fresc per a portar un estil de vida més natural. No es tracta de cap franquícia, sinó d'un negoci emprenedor que ha anat obrint-se degut al seu èxit, però volen continuar la seva filosofia de mantenir la qualitat del producte i la proximitat del personal envers el client.
via

A la seva web hi trobareu la carta i els preus. Es basen en entrepans, amanides, i sucs naturals, bones combinacions i sobretot qualitat i frescor.
Fa ben poc han obert un local al carrer Numància, força a prop de casa nostra, i això i l'estil nòrdic de la decoració que es percep clarament des del carrer, va fer que ens hi apropéssim. Tant el lloc com el servei van ser molt agradables, tot i que no tenien xocolata calenta! com pot ser en aquests dies d'hivern? això retorna l'escalfor als cos...! però bé, la resta excel.lent.



No us perdeu la llista de "detalls" que hi ha al seu web, on expliquen moltes coses curioses, com per exemple la procedència d'alguns dels seus ingredients o fins i tot del mobiliari.


 
via

I també per sort dels clients, tenen servei take away, i prometen tenir llesta la comanda en 3 minuts.

via
 
Aquí teniu les adreces, per si us hi voleu apropar, val la pena!


 

via 
 
Així doncs, si us hi acosteu és possible que ens hi trobem.
 
Salut!
 
Marina

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...