Bé, passem a l'acció. Necessitareu aquests ingredients:
3 ous
1 iogurt de llimona
3 iogurts de farina
2 iogurts de sucre
1/2 iogurt d'oli
1 sobre de llevat químic
mantega per a sucar el motlle
Preescalfeu el forn a 200 ºC. Barregem els ous amb el sucre i sense parar de remenar afegim la resta d'ingredients.
Folrem el motlle amb mantega i farina i hi afegim la barreja.
Enfornem 10 minuts a 200 ºC. Depenent de l'alçada del motlle tardarà més o menys a fer-se, però sol ser força ràpid. Podeu anar fent comprovacions amb un escuradents, si després de clavar-lo surt sec, la massa ja està cuita.
Un cop cuita, la traiem del forn. Quan estigui freda la desemmotllem i hi posem damunt una fina capa de sucre glaç.
Si voleu a la barreja hi podeu posar 1/2 iogurt d'anís. Li donarà un gustet anisat molt bo.
Ja veieu que la massa va pujar molt i va quedar molt esponjosa, ni massa seca ni massa molla, al punt :) Yuhuuuuu
I el motlle que vaig utilitzar li va donar un acabat elegant.
Que vagi de gust,
Marina
Pastís amb una presentació excel·lent i un sabor encara millor!!!!
ResponElimina