Últimament estic
fent proves amb receptes de pasta. Em van deixar un llibre molt pràctic de
receptes senzilles especialitzat en pasta, i vaig triar les que a casa meva
poden tenir més èxit entre els comensals.
La veritat és que
aquesta recepta és molt senzilla, els ingredients són boníssims i
frescos i el resultat és magnífic.
Ingredients per a
4-6 persones:
∙ PASTA
500g de rigatoni
∙ SALSA
60ml d’oli d’oliva verge extra ∙ 1 dent d’all tallat ben finet ∙ 24
tomàquets cherry tallats per la meitat
∙ sal i pebre negre recent molts ∙ 250g de formatge de cabra fresc ∙ 2-3
cullerades d’alfàbrega fresca trossejada.
∙ SALSA: 1. Escalfeu l’oli en una paella a foc mig.
Afegiu-hi l’all i sofregiu-lo fins que
agafi un color daurat, uns 2-3 minuts. 2.
Afegiu els tomàquets cherry y salpebreu al gust amb la sal i el pebre recent
molts. Deixeu que es cogui a foc fort fins que els tomàquets s’escalfin, sense
arribar a desfer-se (jo em vaig passar...), 2-3 minuts.
∙ PASTA: 3. Poseu una
cassola d’aigua amb sal a foc fort fins que bulli. Cogueu la pasta fins
que estigui al dente, 10-12 minuts. 4.
Escorregueu bé la pasta i aboqueu-la en un bol gran. Afegiu-hi la salsa de
la paella, el formatge de cabra i l’alfàbrega. 5. Remeneu bé la barreja i serviu-ho calent.
Un truc: Escalfeu
al microones els plats on servireu la pasta, d’aquesta manera es mantindrà
calenta més temps.
Fàcil, oi? I a
sobre està boníssim!
Espero que ho
proveu i que em digueu què tal us ha sortit.
Fins aviat!
Marina
Mala hora per trobar-me això (14.30h) quina gana!!!! Fa molt bona pinta, ho provarem!!!
ResponEliminaDoncs ja em direu! la veritat és que a nosaltres ens va agradar molt el resultat, i la pasta que sobra es pot guardar per l'endemà sense problemes.
ResponEliminaFins ben aviat ;)