Aquesta és l’altra recepta que vaig fer fa dos caps de setmana.
És un puré de patates i espinacs. Es una manera diferent de menjar puré i alimentar-nos d’una forma sana sense renunciar al bon sabor. Aquesta recepta ens va agradar molt a tots. És fàcil de preparar i podeu afegir o canviar els ingredients que vulgueu per a que quedi al vostre gust.
Jo ho vaig fer de la següent manera :
1 patata gran per persona
1 bon grapat d’espinacs per persona
Pa ratllat
Formatge ratllat
1 ou dur
Oli d’oliva, sal i pebre
Bullim les patetes sense pell i a trossos petits per a que es coguin abans. Al final de la cocció (passats uns 15 minuts) afegim els espinacs prèviament rentats i escorreguts i ho deixem bullir 5 minuts més. Ho traiem de l’olla i ho deixem escórrer. Al mateix temps haurem cuit l’ou per fer-lo dur i tindrem preparat el pa ratllat i el formatge.
Aixafarem les patates i els espinacs (amb una forquilla per exemple, no amb la batedora) afegint-hi sal i pebre al gust i un bon raig d’oli d’oliva. Ara ja tenim el puré, que podrem abocar en una safata apta per al forn. A sobre del puré hi posarem una capa de pa ratllat i formatge que haurem barrejat bé prèviament formant una massa.
Ho posarem al forn fins a gratinar-lo. Finalment hi posarem l’ou ratllat i una mica de sal.
Bon profit a tots!
Marina
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada
Cullerades