FARCELLETS DE PERNIL I OU (la que he provat):
Són uns farcellets senzills però efectius
(atipen i queden bé a taula). És requisit indispensable tenir un motlle per a
forn amb forma per a fer els farcellets. Sucarem el motlle amb una mica de
mantega, posarem al fons del motlle pa de motlle (jo hi passo el corró de cuina
per damunt per a que quedi més planet), a sobre hi posem una làmina fineta de
bacon o de pernil salat (jo ho faig amb pernil salat), després ratllo formatge
per damunt, finalment hi poso un ou cru (abans trec una mica de clara per a que
no vessi del motlle) i ja està! Poseu-ho al forn precalentat fins que vegeu que
els ous es comencen a fer. No us en fieu perquè es fan de seguida si el forn
estava precalentat. Aquesta recepta la vaig trobar aquí.
ROTLLETS DE CARABASSÓ (la que no he provat):
Es tracta de posar al forn o coure a la planxa
unes làmines de carabassó amb una mica d’oli
d’oliva i alguna espècie per donar-li més sabor, pot ser alfàbrega, orenga… amb
això tindreu la base per a fer uns rotllets del que vulgueu. Ho podeu fer com a
la foto, amb cigrons cuits, encenalls de formatge de cabra i tomàquet dessecat
(posat a remull uns 15-30 minuts per a tornar-lo a hidratar). Queda excel·lent
com a entrant o aperitiu! Ho podeu mirar també al fantàstic blog Pimienta Rosa.
Bon profit!!
Marina
mmmmm té molt bona pinta!!!
ResponEliminaM'encanta el carabassó, i aquests rollets tenen una pinta boníssima!!
ResponEliminaM'apunto la recepta!!
Elena
Hola Elena i Ester! gràcies pels comentaris! Doncs sí que són receptes fàcils, bones i "resultones" (3 en 1! jejeje). Aviat n'anirem publicant més... així que estigueu ben atentes...
ResponEliminaPetons!!